domingo, 3 de marzo de 2013

Piscina!

 
Com molts dels nens no sabien nedar, algunes mentores de Palafrugell (jo, l'Ikram i la Laura) vam decidir portar-los a la piscina municipal de Palafrugell per ensenyar una cosa tan important com saber nedar.


L'Ikram i la Laura explicant als nens alguns conceptes bàsics de natació.

Va ser molt entretingut veure als nens defensant a l'aigua! Alguns nedaven com gossets, altres de formes estranyes, però tots amb molta gràcia i les mentores ho vam pasar molt be mirant al nens defensant-se a l'aigua!
La Viviane es va divertir moltisim al aigua!
 
La Vivane em va sorprendre! Sap nedar molt i va presumir de diferents modalitats de natació (papallona, d'esquena...) tota una nedadora professional!
Com sabia nedar molt , la Vivane també ens va ajudar a les mentores a ensenyar a nedar als nens que no sabien, i era una professora amb molta paciència
 
 
 
Quan els nens havien après a nedar (almenys una mica millor de com ho feien abans), vam anar a la piscina més petita per jugar a l'aigua!
El Waterpolo i una espècie de volley a l'aigua van ser els jocs encarregats d'entretenir als nens com mai i l'encarregat de transportar-nos a les mentores a temps de la nostra infància, ens vam oblidar del llibres, els examens, les pràcticas i que el dilluns era dia lectiu a la universitat! Només estàvem nosaltres, el aigua, els nens i l'aigua!
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario